TRIPPIN OZ

Etthundra dagar

Publicerad 2014-05-27 21:55:00 i Allmänt,

Hallå kära vänner, hur mås det? Svart sol med strålar
 
Woopaa! idag har vi varit här i Australien i hela 100 dagar! Grattis till oss.. :) Kan väl inget annat o säga än att det verkligen bara flyger iväg i dagarna här. Jobbar måndag-fredag sen är helgerna över på en bråkdels sekund, sen kör man på en ny arbetsvecka igen. Känns som jag går lite på autopilot ibland.. Men jobben går bra (ja, jag har fixat ett till jobb på ett till café. Där jag jobbar innan det andra) Kul kul.
 
Tommy och jag har även börjat planera lite för vår resa längst östkusten. Vi blir kvar i Sydney till Juli ungefär, därefter så är planen att ta ett flyg upp till Cairns, sen åka kusten ner och "följa" så att vi är lagom tillbaka till sommaren i Sydney (nov-dec) igen.  Under resan längst östkusten är tanken att vi ska stanna och även jobba lite. Vi ska försöka hitta någon typ av lantgård, hoppas på att hitta en med massa hästar! :D Börjar sakna mina älskade djur där hemma och även mi familia såklartTjockt svart hjärta Tur är att man kan hålla kontakten så bra även fast man sitter på andra sidan jordklotet! Prisa intörnätt! 
 
Ha det så gott allesammans! 
 
 En till liten bildbomb med lite mixade bilder från resan, enjoy! 
 
 

Om

Min profilbild

Caroline Lannerhag

Hej! Mitt namn är Caroline, jag är 21 år och kommer från Örebro. I denna blogg kommer jag skriva om min och Tommys resa genom Australien, men även om vardagsliv, jobb, bildbomber osv osv. Jag hoppas den kommer väcka intresse hos er och att ni vill följa oss genom denna resa. Enjoy! ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela